25/02/2016 | Yazar: Yavuz Cingöz

8. Baki Koşar Kültür ve Sanat Festivali’nde bugün ne var?

Yağmurlu bir günde festivalden iyisi yoktur Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

8. Baki Koşar Kültür ve Sanat Festivali’nde bugün ne var?

8. Baki Koşar Kültür ve Sanat Festivali 6. gününde yine birbirinden keyifli etkinliklerle devam ediyor. Bugün saat 14:00′de Alsancak Türkan Saylan Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek olan Ahmet Çoymak yürütücülüğündeki “Gökkuşağını Boyayan Eller” isimli işaret dili atölyesi ile güne başlayabilirsiniz.

Atölyenin ardından Konak’ta bulunan Kardıçalı Han’daki K2 Güncel Sanat Merkezi’nde Zeliş ve Boysan anısına düzenlenen bir video art-yerleştirme sergisi olan “Devrim Benim Çiçekli Gömleğimdir”i ziyaret edebilirsiniz.

Saat 18:00′de ise 1950′lerden itibaren yıldızı parlayan Hollywood’un meşhur aktörü Tab Hunter’ın perde arkası eşcinselliği üzerinden birçok Hollywood sırrına da değinen ve iMDb puanı 7.9 olan başarılı dökümanteri Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde izleyebilirsiniz.

Filmin hemen ardından ise hala enerjiniz kaldıysa -ki tatlı yemek için her zaman yer vardır- Fuar Gençlik Tiyatrosu’nda saat 20:30′da Tiyatro 4 performansıyla sahnelenecek olan tek perdelik “Ben, Feuerbach”ı izleyebilirsiniz.

Tabii ki yine tüm etkinlikler ücretsiz ve herkesin katılımına açık. Bekliyoruz.

İlgili haber:

Baki Koşar Festivali’nin programı açıklandı

Baki Koşar Kültür ve Sanat Festivali başladı


Etiketler: kültür sanat
nefret