02/08/2021 | Yazar: Kaos GL

Antalya BİZ Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği Araştırmaları Derneği, yangından etkilenen ve zarar görenler için gönüllü psikolog ağını duyurdu.

“Yangından etkilenenlere destek vermek isteyen gönüllü psikologlarımızla iletişime geçin” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

28 Temmuz’da başlayan ve sayıları giderek artan 132 yangından Muğla Marmaris ve Antalya Manavgat’ta başlayan ve büyüyen yangınlar henüz durdurulamadı.

Antalya BİZ Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği Araştırmaları Derneği, yangından etkilenen ve zarar görenlere destek verebilecek gönüllü psikolog ağını duyurdu:

“Manavgat’ta dört yerde birden çıkan yangınla birlikte hektarlarca alan yanıp kül olurken, bu alanların ekosistemini oluşturan milyonlarca hayvan da yanarak can verdi. İnsan eliyle başlatılan felaketler insanlar dahil tüm hayvanları ve doğayı öldürmeye, yok etmeye yetiyor. Buna karşın birbirimizle dayanışma ve yaralarımızı sarma gücüne de sahibiz. Yangından etkilenenlere psikolojik destek vermek isteyen gönüllü psikologlarımızla iletişime geçmek için bize yazabilirsiniz.”

Biz Derneği’ne Instagram sayfasından özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.


Etiketler: yaşam
nefret