23/07/2014 | Yazar: Kaos GL

Heves kıranlara inat, başka bir hayat için hayal kurmaya cesaret edenlere gelsin.

Yapabilirsin Klara! – Halil’in hayalleri Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Dünya telaşesine kaptırıp kendimizi, “yaşıyoz işte” diye geçiriyoruz günleri... Hayatta kalmakla yetinmeyip yaşamak isteyenlere veriyoruz cevabı: Yapamazsın ki!
 
Heves kıranlara inat, başka bir hayat için hayal kurmaya cesaret edenlere gelsin: Yapabilirsin Klara!
 
İstediklerinizden bir “Top 10” listesi oluşturun, birkaç fotoğrafla birlikte web@kaosgl.org  adresine gönderin. Bakarsınız hayallerinizin gerçek olmasına yardım edenler çıkar, bakarsınız hayalleriniz sizi gerçek kılar...
 
İşte Halil’in hayalleri:
 
10: Sırtımda çantamla Türkiye’yi dolaşmak istiyorum. Dağ, orman, bayır, kır, şehir, çeşme, şelale, meydan, ne var ne yok görmek istiyorum.
 
9: İnsanlar insanları sömürmesin istiyorum. Çıkarların yok olmasını, daha fazla kazanmak için değil daha fazla sevilmek için uğraşılmasını istiyorum.
 
8: Anlaşılmak istiyorum, neden sinirli olduğumun, neden durgunlaştığımın, neden bazı şeyleri yapmak istemeyişimin sebeplerinin mantığına ulaşılmasını istiyorum. Bu yüzden bencil arkadaşlarımdan kopmak istiyorum, hepsi yok olsun hatta onları hiç tanımamış olmak istiyorum.
 
7: Zayıflamak istiyorum, göğüslerimin küçülmesini, göbeğimin sarkmamasını istiyorum.
 
6: KPSS’yi kazanmak istiyorum.
 
5: Günde 5 saat uyumak istiyorum.
 
4: Yeğenim bana benzesin istiyorum.
 
3: Eurovision’u yapıldığı yerden canlı izlemek istiyorum.
 
2: Oyuncaklarımı bir odaya doldurup sergilemek istiyorum. (300 tane farklı oyuncağım var)
 

1: Çocukluğuma dönmek istiyorum. 11 yaşında olmak istiyorum. Akşamüstü eve dönüp çizgi film izlemek, dizlerim yara içinde eve dönmek istiyorum. Power Rangers baskılı tişörtlerimi giymek istiyorum. İp atlamak, top oynamak, saklambaç oynamak istiyorum. Camını kırmak istiyorum komşunun, camiden su içmek istiyorum. Ben gidiyorum... 


Etiketler: yaşam
İstihdam