22/07/2014 | Yazar: Kaos GL

Heves kıranlara inat, başka bir hayat için hayal kurmaya cesaret edenlere gelsin.

Yapabilirsin Klara! – Burak’ın hayalleri Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Dünya telaşesine kaptırıp kendimizi, “yaşıyoz işte” diye geçiriyoruz günleri... Hayatta kalmakla yetinmeyip yaşamak isteyenlere veriyoruz cevabı: Yapamazsın ki!
 
Heves kıranlara inat, başka bir hayat için hayal kurmaya cesaret edenlere gelsin: Yapabilirsin Klara!
 
İstediklerinizden bir “Top 10” listesi oluşturun, birkaç fotoğrafla birlikte web@kaosgl.org  adresine gönderin. Bakarsınız hayallerinizin gerçek olmasına yardım edenler çıkar, bakarsınız hayalleriniz sizi gerçek kılar...
 
İşte Burak’ın hayalleri:
 
10: Çocukluğuma dönmek istiyorum. Tırmaladığım, içinden çıkmak istediğim bedenimi kabullenip, sesim ince olduğu için insanlar alay eder diye söylemediğim sözleri söylemek istiyorum.
 
9:Aslında şu anda olduğum insandan memnunum ama biraz daha uzun olmak istiyorum.
 
8: Queer As Folk’un Türkiye uyarlaması yapılsın istiyorum, ben de o dizide rol almak istiyorum. Ünlü olmak isterim tabi ama en çok eşcinsellere özgü bir işin parçası olmak isterim.
 
7: Taşındığımız için anaanneme gönderilen 6 yıl baktığım keçim Berfe’yi geri istiyorum. O benim çocukluğumun tek arkadaşı, o gitti ve benim çocukluğum bitti. Aynı otlaklarda geziyorum ama eskisi gibi değil.
 
6: Fotoğraflara bakmak istiyorum, insanlar ne olduğumu anlayacaklar da beni dışlayacaklar diye düşünmek istemiyorum.
 
5: Yaşlanmak istemiyorum! Futbolda, satrançta, puzzle’da  bir gün beni yeneceğini söyleyen 7 yaşındaki kuzenimin dileği gerçekleşmesin. Bu yüzden genç ölmek istiyorum.
 
4: Ben ona söz vermiştim hayatımda yalnız sen olacaksın diye, yalnızca bir kere âşık olayım diye büyük bir dua ettim ve sanırım öyle de oldu. Ben onun gözlerinden öptüm ve o gitti. Onunla bir yola başlamak değil dileğim şimdi onun yolunun düştüğü yere yolum düşsün yeter.
 
3: Yazılarımı işgal eden o siyah sözcüklerden kurtulmak istiyorum. Ben de aşk dolu, eğlence dolu, insanın içine işleyen şarkılar yazmalıyım.
 
2: Bu ülkede eşcinsel olmak, Kürt olmak, öğrenci olmak çok zor be! Ben huzur istiyorum herkes için.
 

1: Yanlış olmasın, ben çok şey aştım, çok şey de başardım biraz karamsar biriymişim gibi anlaşılsın istemem keza hiç öyle diri değilim çünkü ben Shakira’yı çok seviyorum inşallah bir gün onunla dans ederim.  


Etiketler: yaşam
İstihdam