03/08/2017 | Yazar: Kaos GL

Yaşam için su yaz kampı 25-26-27 Ağustos’ta İstanbul, Büyükada’da düzenlenecek.

Yaşam İçin Su Yaz Kampı başvuruları başladı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Yaşam için su yaz kampı 25-26-27 Ağustos’ta İstanbul, Büyükada’da düzenlenecek.

Su Hakkı Kampanyası’nın düzenlediği Yaşam İçin Su Yaz Kampı’nın ikincisi bu sene 25-26-27 Ağustos tarihlerinde Büyükada Kartal Belediye Tesisleri’nde gerçekleşecek. Film gösterimlerinin, atölyelerin ve toplantıların yapılacağı yaz kampına su hakkı için mücadele eden yerel hareketlerden ve çeşitli kurumlardan konuşmacılar katılacak.

Su hakkı mücadelesinin nasıl büyütüleceğinin konuşulacağı kampa katılım tamamen ücretsiz ve katılımcı sayısı 60 kişi ile sınırlı. Kampa katılmak için 6 Ağustos gününe kadar burada yer alan başvuru formunu doldurmanız gerekiyor.

Programda film gösterimleri, pankart atölyesi ve bir gezi yer alıyor

Kampta, çevre muhabiri Özer Akdemir, Doğader’den Caner Gökbayrak, Sosyal Haklar Derneği’nden Melda Onur, Mezaotamya Ekoloji’den Agit Özdemir, Doğal Yaşamı Koruma Vakfı’ndan Nusret Türkkan, Adalar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Bulutoğlu ve Su Hakkı Kampanyası’ndan Nuran Yüce, Özdeş Özbay ile Akgün İlhan’ın konuşmaları gerçekleşecek.

Kamp boyunca,  “Şişelenmiş Hayat / Bottled Life”, “Belo Monte: Selden Sonra / Belo Monte: After the Flood” filmleri göstrilecek. Kamp programında ayrıca, pankart ve çanta boyama atölyesi yapılacak ve Adalar Müzesi’nde yer alan Gül Bolulu’nun “Sürgün Kayıkları” sergisi gezilecek.


Etiketler: yaşam, ekoloji
İstihdam