03/03/2015 | Yazar: Kaos GL

‘Yaşasın Orgazm: Kadınlar İçin Sıradışı Bir Orgazm Rehberi’ kitabının yazarları, 4. Uluslararası Feminist Forum kapsamında Ankara’da bir atölye düzenleyecekler.

“Yaşasın Orgazm: Kadınlar İçin Sıradışı Bir Orgazm Rehberi” kitabının yazarları, 4. Uluslararası Feminist Forum kapsamında Ankara’da bir atölye düzenleyecekler.
 
Aganta Kitap’tan çıkan “Yaşasın Orgazm” kitabının yazarları Dorian Solot ve Marshal Miller, Kaos GL Derneği’nin düzenlediği 4. Uluslararası Feminist Forum kapsamında Ankara’ya geliyorlar.
 
14-15 Mart’ta Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde gerçekleşecek Feminist Forum’un ikinci gününde kitabın yazarları orgazma ilişkin bir atölye düzenleyecekler.
 
Cinsellik, anatomi ve haz Ankara’da konuşulacak
 
Cinsellik eğitmenleri Solot ve Miller, cinsel yönelimi ve cinsiyet kimliği ne olursa olsun herkesi atölyelerine davet ediyorlar. Cinsellik, anatomi, cinsel sağlık ve hazza ilişkin daha fazla bilgi sahibi olmanızı sağlayacak atölyede, Türkiye’de en çok satan e-kitaplardan birinin yazarlarıyla tanışma fırsatı yakalayacaksınız.  
 
“Yaşasın Orgazm” kitabı, cinselliğin her şeyden önce kişinin kendisi için daha açık konuşulması gerektiğini vurguluyor:
 
“Pek çok konuda olduğu gibi, cinsellik hakkında da konuşmama hastalığına tutulmuşuz. Tahminlerle, meraklarla, bildiklerimizle, bildiğimizi sandıklarımızla ve bilmediklerimizle, fikir bile yürütemediklerimizle birlikte yaşayıp gidiyor, görünmez sorunlarımızla biz de görünmez oluyoruz. Her şeyden önce kendimizi görmek için belki artık daha açık konuşmak gerekiyor.”
 
LGBT’lerin siyasete katılımı ve temsili ne anlama gelir?
 
Kaos GL Derneği, 3. Uluslararası Feminist Forum’un tam programını bu hafta duyuracak. Dernek, Uluslararası Feminist Forum’da bu yıl farklı ayrımcılıklara maruz kalan kesimleri, feminist perspektiften “siyaset nedir? özelde kadınların genelde LGBT’lerin siyasete katılım ve siyasetteki temsilleri ne anlama gelir”, “mevcut eril alan içinde heteroseksizme karşı mücadelede feminizm ve queer yoldaşlığı nasıl ilerler?” ve “kadın yayıncılık deneyimleri patriarkanın ve heteroseksizmin dönüşümünde nasıl bir rol oynar?” soruları üzerinden tartışmaya çağırıyor. 

Etiketler: yaşam, cinsellik
İstihdam