28/06/2021 | Yazar: Kaos GL

Uluslararası LGBTQİ Sosyal Hizmet Ağı’nın kurucu üyelerinden Trish Hafford-Letchfield’in konuşmacı olarak yer alacağı “Yaşlanan LGBTİ+’lar için Sosyal Hizmet” etkinliğine kayıt yaptırmayı unutmayın.

“Yaşlanan LGBTİ+’lar için Sosyal Hizmet” etkinliği yarın! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL Derneği, LGBTİ+ haklarına ilişkin iyi örnekler yaygınlaştırmak ve bu alandaki yerel ve küresel çalışmaları görünür kılmak çevrimiçi etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

“Yaşlanan LGBTİ+’lar için Sosyal Hizmet” etkinliği 29 Haziran Salı günü saat 20.00’de yapılacak. Çevrimiçi olarak Zoom üzerinden gerçekleştirilecek etkinliğe Uluslar arası LGBTİQ Sosyal Hizmet Ağı’nın kurucu üyelerinden Trish Hafford-Letchfield katılacak. Etkinliğe kayıt yaptıranlar için Türkçe-İngilizce simültane tercüme olacak.

Kayıt yaptırmak için tıklayın.

Etkinlikte neler konuşulacak?

Sosyal hizmet alanında 18 yıllık uygulama deneyimine sahip nitelikli bir hemşire ve sosyal hizmet uzmanı Trish Hafford-Letchfield etkinlik kapsamında; yaşlanan topluluklarda çalışma konularını, yaşlanmanın cinsel ve toplumsal cinsiyet kimlikleriyle nasıl kesiştiğini ve mesleki uygulamada değişime ulaşmada ortak üretim ve katılımın önemini vurgulayan araştırmasından elde ettiği bulguları sunacak.

Trish Hafford-Letchfield kimdir?

Trish Hafford-Letchfield, sosyal hizmet alanında 18 yıllık uygulama deneyimine sahip nitelikli bir hemşire ve sosyal hizmet uzmanıdır. Strathclyde Üniversitesi, Beşeri Bilimler ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Sosyal Hizmet ve Sosyal Politika Bölümü’nde Sosyal Hizmet Profesörü ve Bölüm Başkanıdır.

Araştırma ilgi alanları, marjinalleştirilmiş topluluklarda yaşlanma deneyimleri üzerinedir ve araştırmalarının çoğu, deneyim sahibi insanlarla birlikte uygulanmakta ve ortaklaşa üretilmektedir. Strathclyde’e katılmadan önce Trish, Londra’daki Middlesex Üniversitesi’nde Sosyal Bakım Profesörüydü.

Doktora çalışmaları, bakım hizmetlerinde yaşam boyu öğrenmenin rolünü araştıran eğitimsel gerontoloji alanındaydı. LGBT+ topluluklarının haklarına büyük ilgi duyuyor ve Uluslararası LGBTQI Sosyal Hizmet Ağı’nın kurucu üyesidir.

Liderlik, yönetim, örgütsel gelişim, feminizm, cinsel yönelim ve cinsiyet kimlikleri, değerler ve etik, gerontoloji, sosyal hizmet denetimi gibi çeşitli konuları kapsayan 18 temel kitap dahil 100’den fazla yayını vardır. Sanatın mesleki eğitimde kullanımı, ebeveynlik, yaşlanma ve engellilik gibi diğer alanlarda da çok sayıda yayını vardır.

Kayıt yaptırmak için tıklayın.

* Bu etkinlik, Avrupa Birliği'nin mali desteği ile hazırlanmıştır. İçeriğin sorumluluğu tamamıyla KAOS GL’ye aittir ve AB’nin görüşlerini yansıtmamaktadır.

lgbti-esitligi-icin-kat-edilecek-cok-mesafe-var-yayini-turkcede-1




Etiketler: sosyal hizmet
İstihdam