26/07/2007 | Yazar: Kaos GL

Yine, yeni, yeniden Işık Dağı’nda… Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL’nin geleneksel Işık Dağı pikniği 19 Ağustos'ta yeniden hayat buluyor. Straight avlama, koli kapmaca, yakan top gibi oyunların yanı sıra kriket, golf ve buz hokeyi oynama şansı da bulacağınız piknikte, 2008’de Viyana’da gerçekleşecek Uluslararası Avrupa Lezbiyen Voleybol Turnuvası'nın Türkiye temsilcileri de seçilecek.

Kaos GL’nin düzenlediği pikniklerle ‘Dünya Eşcinsel Mekanlar Rehberi’ne giren Işık Dağı’na gidiyoruz.

Ağustosun ortasında, susuzluk, elektrik kesintileri, barların sigara dumanından sıkıldınız, belki tatile gidip geldiniz, belki halen tatile gidemediniz ve bir gün de olsa Ankara’nın grisinden kurtulmak istiyorsanız hadi güllüme, pardon pikniğe…

Bu piknikte Kaos GL’nin ‘Polit Büro’ ile birlikte organize ettiği pikniklerden farklı olarak gelirken sizden, dağ ayakkabısı, iki takım iç çamaşırı, sırt çantası, su matarası, şapka getirmenizi istemiyoruz.

Siz gelin, sevgiliniz varsa sevgilinizi alın gelin, partneri olmayan arkadaşlarınızı alın gelin, yeter… Pikniğin tek bir kuralı olacak; o da “yalnız kalmayacaksınız ve eğleneceksiniz!!!”

Viyana’da yapılacak lezbiyen voleyboy turnuvasına katılmak için kurulacak olan lez-bi takım için ön elemelerin yapılacağı piknikten 10 lezbiyen Viyana yolcusu olacak.

Straight avlama oyunu, koli kapmaca (halk arasında mendil denir), yakan top’un yanında isteyenler kriket, golf ya da buz hokeyi oynayabilecek. Kriket, golf ve buz hokeyi için önceden kayıt yaptırmak gerekiyor.

19 Ağustos’ta gideceğimiz piknik için 10 ağustosa kadar rezervasyon yaptırabilirsiniz. 15 Ağustos’a kadar da biletinizi almanız gerekir.

Bilet ücreti; yemek, ulaşım, güllüm, oyunlara katılım da dahil olmak üzere toplam 20 YTL’dir.

Piknik organizasyonu hakkında daha fazla bilgi edinmek için:

Barış Sulu

Tel: 0 312. 230 03 58- Dahili 15

E-posta: baris@kaosgl.org










Etiketler: yaşam, gezi/mekan
İstihdam