08/02/2019 | Yazar: Gözde Demirbilek

Eşcinsel ikiz modeller Michael ve Zach Zakar’ı tanıyor musunuz?

Zakar ikizleri Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Eşcinsel ikiz modeller Michael ve Zach Zakar’ı tanıyor musunuz?

Michael ve Zach Zakar; Iraklı ve Amerika’da yaşayan gey aktivist ikiz kardeşler.

İkizlerden Zach, homofobik ve Hristiyan muhafazakar bir evde büyümelerini şöyle anlatıyor: “Muhafazakar Hristiyan bir hanede büyürken, yavaş yavaş hepsini reddettik. Hayatlarımızı boktan büyük bir sitcom olarak düşünmek istiyoruz.”

Annelerinin baskısı altında büyüdüklerini söyleyen ikizlerden Michael, gey olarak açıldıktan sonra bacağına annesinin dövmesini yaptırdığını ve partnerlerinin “annesiyle göz temasında” olduğunun şakasını yapıyor.

Her zaman yakın olduklarını söyleyen ikizler, lisede birbirlerine açık olmadıkları için biraz daha “ayrı” büyüdüklerini söylüyor. Hatta daha sonra, YouTube’da yayınladıkları bir videoda anlattıklarına göre lisede ikisi de aynı çocukla takılırken öğrenciler ikizleri ayırt edemediği için içlerinden birinin gey olduğu yönünde söylentiler başlıyor.

İkizlerin aynı zamanda çocukluklarından itibaren geldikleri güne kadar anlattıkları ortak kitapları var. “Pray the Gay Away” kitabının büyük bir kısmını anneleriyle olan ilişkileri kaplıyor. İkizler “Annemiz kendi içinde bir karakter. Değişmeyecek ve biz de değişmeyeceğiz. Bu birbirimiz için karşılıklı bir anlayış geliştirmediğimiz anlamına gelmiyor.  Bizi seviyor, o kadar önemli olan bu” diyorlar. 

Çeşitli markalara modellik yapan Zakar ikizlerini daha yakından tanımak için Instagram profillerini buradan takip edebilirsiniz.


Etiketler: yaşam, dünyadan
İstihdam