29/11/2013 | Yazar: Kaos GL

Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayakları olan Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar’ın Antep ayağındaki etkinlikler 30 Kasım-1 Aralık tarihlerinde düzenlenecek.

ZeugMadi Homofobiye Karşı Antep Buluşmasına Evsahipliği Yapacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar hafta sonu Antep ile devam ediyor. LİSTAG ve Kaos GL katılımıyla gerçekleşecek Buluşma’ya ZeugMadi LGBT Oluşumu evsahipliği yapacak.
 
Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayakları olan Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar’ın Antep ayağındaki etkinlikler 30 Kasım-1 Aralık tarihlerinde düzenlenecek.
 
Eşcinsel ve trans bireylerin ebeveynleri "Benim Çocuğum" belgeseli ile Gaziantep’e geliyor!
 
Çocukları lezbiyen, gey, biseksüel, trans olan bir grup anne babanın hikâyelerini konu alan Benim Çocuğum belgesel filmi ESP İl Binası’nda(Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi yanı, eski Gözükızıl tesisleri), 30 Kasım Cumartesi günü gösterilecek. Saat 13:00’te başlayacak gösterimin ardından filmde yer almış LİSTAG üyesi ebeveynlerin katılımıyla söyleşi yapılacak.
 
Antep Yeşilev'de Homofobi Karşıtı Söyleşi
Homofobiye Karşı Antep Buluşmasının ikinci gününde(1 Aralık 2013) saat  13:00'de Yeşilev'de(Atatürk Bulvarı öğretmenevi karşısı)  Kaos GL’den Ali Erol’un katılımıyla bir söyleşi yapılacak.
 
Yine ZeugMadi LGBT Oluşumu’nun evsahipliğindeki söyleşi 1 Aralık Pazar günü, saat 13:00’te başlayacak. Kaos GL’den Ali Erol’un “Hastalıktan Hak Talebine Eşcinselliğin Adlandırılışının ve Anlamlandırılışının Seyri” başlıklı sunumunun ardından program forumla tamamlanacak.

Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar cinsiyetçiliğe, militarizme, milliyetçiğe, homofobiye ve transfobiye karşı toplumsal muhalefetin sesini yükseltmeye ve muhafazakâr tek tipleştirmeye karşı renklerin ittifakını mümkün kılmaya çalışıyor. Buluşma kapsamında birçok ilde yerelin sorunları, ihtiyaçları konuşuluyor ve dönüşüm için çözüm yolları aranıyor.
 
9. Buluşma’ya siz de ev sahipliği yapabilirsiniz!
Buluşmayı sahiplenen yerel grup ve örgütler ile birlikte “Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar” her yıl daha fazla şehre taşınıyor. Siz de kampüsünüzde, şehrinizde buluşmaya ev sahipliği yapmak isterseniz bilgi@kaosgldernegi.org adresinden Kaos GL Derneği ile iletişime geçebilirsiniz.
 
Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma Yerel Etkinlikleri, Kanada Yerel Girişimler Fonu, Norveç Büyükelçiliği ve Rainbow Solidarite tarafından desteklenmektedir.

Etiketler: yaşam
İstihdam