18/08/2015 | Yazar: M A

ABD Tennessee’den rahip Ben Bailey hazırladığı videoyla eşcinselleri taşlama çağrısı yaptı. Homofobik rahip, ‘Tanrı eşcinselliği ve eşcinsel evliliğini onaylamıyor’ dedi.

ABD’den rahip: ‘Eşcinselleri taşlamak Tanrı’nın zihniyetidir’ Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

ABD Tennessee’den rahip Ben Bailey hazırladığı videoyla eşcinselleri taşlama çağrısı yaptı. Homofobik rahip, “Tanrı eşcinselliği ve eşcinsel evliliğini onaylamıyor” dedi.

Yeni Sivil Hakları Hareketi’nin aktardığına göre ABD Tennessee’deki İsa’nın Merkez Kilisesi’nin pastörü Ben Bailey eşcinselleri taşlamanın tanrı zihniyeti olduğunu iddia ettiği bir video hazırladı.

Eşcinsel katliamı çağrısı yapa homofobik pastör Bailey’e göre “Tanrının belirlediği bir ölçü var ve bu bugün gördüğümüz liberal zihniyet değil!”

Konuşma İsa’nın müjdesi adlı haftalık İncil öğretilerinin bir parçası ve internet sitesine göre tanrının tüm öğütlerini öğretmeyi ve yaymayı hedefliyor.

Bailey, “Tanrı eşcinselliği ve eşcinsel evliliğini onaylamıyor” diyor ve ekliyor:

“Kutsal kitap der ki. Bu alçak bir şeydir, doğal olmayan ve bir cezalandırılması geren Tevrat’ta taşlanmayı hak eden iğrenç bir davranıştır bu. Ve dahası, bizim tanrımız, kutsal kitabın tanrısı, bizden her şeyin serbest olduğu liberal bir yere gitmemizi mi istiyor? Hayır, bu liberal toplumun bir sonucudur. Bu yüzden şundan emin olmalıyız bu tarz fikirler tanrı zihniyeti ile bağdaştırılamazlar.”


Etiketler: yaşam, din/inanç
İstihdam