07/11/2018 | Yazar: Yıldız Tar

“Yan yana gelişlerimizin ne kadar değerli, anlamlı ve güzel olduğunu bir kez daha anladık.”

Kocaeli LGBTİ+ İnisiyatifi, beşinci yılını kutladı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

“Yan yana gelişlerimizin ne kadar değerli, anlamlı ve güzel olduğunu bir kez daha anladık.”

Kocaeli LGBTİ+ İnisiyatifi, beşinci yıllarını kutlamak için “Ekim’de Aşk Zamanı” diyerek etkinlikler düzenledi. İnisiyatif 27-29 Ekim tarihleri arasında kahvaltı, “Madi Podyum”, futbol, deneyim atölyesi ve parti yaptı.

İnisiyatiften Özcan, beşinci yıl kutlamalarını KaosGL.org’a anlattı:

“Biraz duygusal bol gullüm ne de güzel oldu 5. yıl etkinlikleri… Lubunyalar gullümün zirvesinde birlikte vakit geçirmenin özlemiyle 3 günü dolu dolu geçirdik. 27’sinde ilk olarak kahvaltımız vardı. Haftamız için gereken enerjiyi de kahvaltıda depoladık. Aynı zamanda kahvaltı sohbetleri güzeldir, gıybetler de cabası. Kahvaltıda kaynaştık, akşamına 5 yılı anlatan bir sinevizyon gösterimiyle devam ettik.

“Etkinliklerimize Muamma LGBTİ+ aktivistleri de katıldı. Duygular sel oldu. Ardından Muamma bize sürpriz yaptı ve beşinci yılımıza ithafen maç yaptık. Programın ikinci gününde madi podyumla devam ettik. Birbirinden madi üç jüri, onlardan beter dört yürüyen madi ve seyircilerle başladı. Podyum konseptli kür kombinlerle jüri karşısına çıktık. Kahkahalar, yürürken düşmeler, jürinin yaşadığı şoklarla belki de en güzel etkinliğimizdi. Ardından akşamına kür futbol maçıyla sahaları da dönüştürdük. Üçüncü günümüzde 5. yıl partisine hazırlıkla başladık. Akşamına çılgınlar gibi eğlendik. Daha anlatılacak çok şey var lakin yeter anam gelseydiniz, görseydiniz.

“Bu üç günde yan yana gelişlerimizin ne kadar değerli, anlamlı ve güzel olduğunu bir kez daha anladık ve mücadeleye bir kez daha sımsıkı sarıldık. Nice 5 yıllara ayol!”


Etiketler: yaşam
İstihdam