21/02/2022 | Yazar: Kaos GL

İstanbul Onur Haftası Komitesi, 30. İstanbul Onur Haftası gönüllülerini 22 Şubat Salı günü buluşmaya çağırıyor.

“Mücadele sana her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyor lubunya!” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İstanbul Onur Haftası Komitesi, 30. İstanbul Onur Haftası gönüllülerini 22 Şubat Salı günü buluşmaya çağırıyor. 22 Şubat Salı, saat 18:30’da gerçekleşecek toplantıya katılmak için info@prideistanbul.org’a mail atmanız gerekiyor.

Komite’nin çağrısı şöyle:

“Her yıl Haziran ayının son haftası düzenlenen İstanbul Onur Haftası ve haftanın son günü yapılan İstanbul Onur Yürüyüşünü organize eden, yatay örgütlenen ve gönüllülerden oluşan İstanbul Onur Haftası Komitesine dayanışma ve örgütlenme ihtiyacını hisseden tüm lubunyalar katılabilir, haftanın organizasyonunda görev alabilir.

“Maruz kaldığımız ayrımcılık ve şiddete karşı mücadele etmek, bizimle benzer deneyimlerden geçen lubunyalara alan açmak ve ihtiyaç duyduğumuz dayanışmayı inşa etmek için gülüşün, direngenliğin ve renklerinle sen de İstanbul Onur Haftası Komitesine katılabilirsin.

“22 Şubat salı (Beyoğlu) saat 18.30'da fiziksel olarak düzenleyeceğimiz 30. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası gönüllü toplantılarına katılmak istiyorsan bize sosyal medya hesaplarımızdan ya da info@prideistanbul.org adresinden ulaşabilirsin.

“Mücadele ve dayanışma sana her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyor lubunya!

“Sen yoksan bir eksiğiz!”


Etiketler: yaşam
nefret