27/05/2021 | Yazar: Kaos GL

GAİN’in “Mucize Kadınlar” belgesel serisinin altıncı bölüm konuğu model Nora Şenkal oldu: “Büyük beden modeller, siyahi modeller, yaşlı, trans, non-binary modellerle moda yavaş yavaş olması gerektiği gibi kapsayıcı bir yere gidiyor.”

Mucize Kadınlar: Nora Şenkal Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Dijital içerik platformu GAİN’in “Kendilerini çizgi dışındaki tutkulara adayan, topluma sözde değil gerçek anlamda ‘etki eden’ kadınların gerçek hikayeleri” diyerek başladığı Mucize Kadınlar belgesel serisinin yeni bölümü yayınlandı.

Serinin yeni bölümünün konuğu 22 yaşındaki model Nora Şenkal oldu. İstanbul’da Hakan Yıldırım defilesinden Paris’te Jean Paul Gaultier şovuna, I-D dergisinden ELLE’e hem dünyada hem Türkiye’de yıldızı her gün parlayan Şenkal’ın hikayesi şimdi platformdan izlenebilir:

“Büyük beden modeller, siyahi modeller, yaşlı, trans, non-binary modellerle moda yavaş yavaş olması gerektiği gibi kapsayıcı bir yere gidiyor. Hikayenin başında hikayeye ait hissetmeyebilirsiniz ama yazarın kendiniz olduğunu keşfettiğinizde hikayenin nereye gideceği de size kalmış.”


Etiketler: medya, yaşam, moda
İstihdam