20/04/2020 | Yazar: Kaos GL

Queer Troublemakersin yeni bölümü Covid-19 salgını nedeniyle alınan önlemler, sosyal mesafe ve karantina üzerine tartışıyor.

Queer Troublemakers’ten ‘karantina özel’ bölümü Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

“Kimliklerimizle, stereotipleştirmeyle olan dertlerimizi ve deneyimlerimizi tartışıyoruz” diyerek yola çıkan Queer Troublemakers’in Covid-19 salgını nedeniyle alınan önlemler, sosyal mesafe ve karantina üzerine.

Queer Troublemakers “Yeni ve bize özel olmadığı halde konuşulacak yeri pek bulamayan meseleleri konuşuyoruz” diyerek bugüne dek seks işçiliği, cinsiyet teranesi, genderqueerlik, Onur Haftası özel, yarı-biseksüel kız ve beden olumla(yama)ma başlıkları üzerine yayım paylaştı. Kanalın son yayımı karantinayı ele alıyor.

Online dating, sexting ve gece hayatı!!

Ekip programı şöyle tanıyor, “Sohbetlerimize biraz ara verdikten sonra tekrar mikrofon başına geçtik ve tabii ki gündemden kopamayıp karantina hallerini konuştuk.  Karantinamız nasıl geçiyor, adapte olduk mu? Üretkenlik seviyemiz arttı mı? Evden çalışmak nasıl gidiyor? İspanya'da sokağa çıkma yasağı nasıl?  Peki bu durum kuirleri nasıl etkiledi?  Aileyle yaşayanlar, koliden uzak kalanlar, dokunma özlemi çekenler neler yapıyor? Hepimizin en sevdiği konulara da tabii ki girdik. Online dating, sexting ve gece hayatı!! Partiler ve dernek etkinlikleri de çoğaldı. Siz ne düşünüyorsunuz? Bize yazın, yorumlarda buluşalım.”

Ekibe ulaşmak için queertroublemakers@gmail.com adresini kullanabilirsiniz. Ayrıca ekibin Twitter hesabından takip edebilir ve tüm postcastlerini buradan dinleyebilirsiniz.


Etiketler: kültür sanat, yaşam
nefret