22/07/2021 | Yazar: Yıldız Tar

Lil Nas X, yeni teklisinin yayınlanmasına saatler kale geçmişine mektup yazdı: Kendin için üzülmeyi bırakmana ihtiyacım var.

“SANA inanması gereken yegane insanın yine SEN olduğunu hatırlamana ihtiyacım var” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Daha yaz gelmeden havaların ısınmasına yol açan, Montero şarkı ve klibiyle şeytana pabucunu ters giydirmekle kalmayıp bir de ateşli bir kucak dansı yapan, cehennem ateşlerini evlerimize salan Lil Nas X’in yeni teklisi yayınlandı.

22 yaşındaki Grammy ödüllü müzisyen yeni teklisi “Industry Baby” yayınlanmadan önce sosyal medyadan geçmişine bir not yazdı.

Lil Nas X, “Bizim için bir şarkı yazdım. Biliyorum bazen buradan sonra her şey yokuş aşağı gidiyormuş gibi hissediyorsun” diye başladığı notuna şöyle devam etti:

“Cinselliğinin seni akranların arasında dışlanmış gibi hissettirdiğini biliyorum. Dünyanın en büyük şarkısını söylemekten dairende kapana kısılmaya geçmenin sana ağır geldiğini biliyorum. Ve ‘tek seferlik şöhret’ ifadesini bir kez daha duyarsan biliyorum ki patlayacaksın. Ama devam etmene ihtiyacım var. Büyümek için ihtiyacın olan kişi olma fırsatına sahip olduğunu anlamana ihtiyacım var. Kendin için üzülmeyi bırakmana ihtiyacım var. SANA inanması gereken yegane insanın yine SEN olduğunu hatırlamana ihtiyacım var.”


Etiketler: kültür sanat, yaşam, dünyadan
nefret