22/06/2021 | Yazar: Kaos GL

Through The Window çevrimiçi sergi 24 Haziran Perşembe günü izleyiciyle buluşuyor.

Through The Window, çevrimiçi sergiye çağırıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Türkiyeli ve Hollandalı queer sanatçı, aktivist, düşünür ve gece çalışanlarını dijitalde buluşturan; dayanışma ve iş birliği olanaklarını geliştiren Through The Window (TTW) projesinin çevrimiçi sergisi 24 Haziran Perşembe günü projenin instagram hesabından izleyiciyle buluşuyor.

Türkiye’den on iki, Hollanda’dan on; toplam yirmi iki sanatçının katılımıyla gerçekleşecek olan dijital sergide yirmi iş gösterilecek.

Serginin ardından söyleşi ve parti de var

Serginin moderasyonunu Simon(e) van Saarloos’un yapacakken; Beren Azizi, Dino Suhonic, Emrah Karakuş ve Olympia Latupeirissa’nın konuşmacı olarak katılacağı Intersectional Pride başlıklı bir söyleşi de gerçekleşecek. 

Söyleşinin ardından Hollandalı ve Türkiyeli DJ'lerle devam edecek olan kapanış partisi, Club CoWeed'in Zoom hesabı üzerinden izlenebiliyor olacak. Dijital kabinde Çiçek Çocuk, Antre Sx ve Fitgirl’in yer alacağı partiye ve söyleşiye ait Zoom linki, etkinlik gününde TTW ve Club CoWeed'in instagram bio'larında paylaşılacak.

Sergide kimler var?

Ahmet Rüstem Ekici, Alev Ersan, Can Küçük, Damla Şahinbaş, Dandelion Eghosa, Diren Demir, Elçin Acun, Ghaith Qoutainy, Hakan Sorar, Hala Namer, İsmet Köroğlu, Kalib Batta, Kiki ggNash, Kwinnie Le, Mala Badi, Mert Çağıl Türkay, Mmaapengo Námoda, Nash Caldera, Noli, Onur Karaoğlu, Sadiqa, Ünal Bostancı.

 


Etiketler: kültür sanat, yaşam
İstihdam