11/05/2021 | Yazar: Kaos GL

Vegan Kortej’in 17 Mayıs Uluslararası Homofobi, Bifobi, İnterfobi ve Transfobi Karşıtı Gün etkinliğinde Umut Erdem ve Doğa Bayraktar konuşmacı.

Vegan Kortej’den 17 Mayıs etkinliği Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Hak temelli hareketlerin türcülükle mücadelesi için faaliyet yürüten Vegan Kortej 17 Mayıs Uluslararası Homofobi, Bifobi, İnterfobi ve Transfobi Karşıtı Gün etkinliği düzenliyor.

Vegan Kortej, “LGBTİA+ fobi karşıtlığında türcülükle mücadelenin önemi” başlıklı etkinlikte, bi+ feminist aktivist vegan Umut Erdem ve transfeminist iklim ve vegan aktivisti Doğa Bayraktar ile bi+fobiyi, LGBTİA+ mücadelesini, türcülüğü ve veganlığı konuşacak.

Vegan Kortej etkinliği şöyle duyurdu:

“Bitopya'nın Bi+ Politikası ve türcülükle mücadelesinden hareketle LGBTİA+ hareketi ile veganlığın kesişim noktaları neler? LGBTİA+ Fobi karşıtlığında türcülükle mücadele nerede duruyor? Homofobi, Bifobi, Transfobi, İnterfobi Karşıtı Gün olarak Kutlanan 17 Mayıs'ta Bitopya'nın kurucusu Bi+ feminist aktivist vegan Umut Erdem ve Transfeminist iklim ve vegan aktivisti Doğa Bayraktar ile bi+fobiyi, LGBTİA+ mücadelesini, türcülüğü ve veganlığı konuşuyoruz.”

Katılım forumuna buradan ulaşabilirsiniz.

 


Etiketler: yaşam
nefret