12/10/2021 | Yazar: Kaos GL

Seven Kaptan’la “Cinsiyet, Cinsel Yönelim, Cinsiyet Kimliğine Dair Yanlış İnanışlar ve Gerçekler” webinarı 21 Ekim’de. Kayıt yaptırmayı unutmayın!

Webinar: Cinsiyet, Cinsel Yönelim, Cinsiyet Kimliğine Dair Yanlış İnanışlar ve Gerçekler Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL'nin Eşit Haklar İçin Savunuculuğu Güçlendirme Projesi kapsamında ruh sağlığı alanında gerçekleştirdiği etkinlik serisinin konuğu Psikoterapist/Psikiyatrist Seven Kaptan.

21 Ekim Perşembe saat 20'de gerçekleşecek etkinlikte Kaptan; cinsiyet, cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği konularına dair yanlış inanışları ve gerçekleri katılımcılarla paylaşacak.

Etkinliğe kayıt yaptırmak için tıklayın.

Seven Kaptan hakkında

Seven Kaptan 2011 yılında Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde psikiyatri uzmanlık eğitimini tamamladı. Prof Dr. Şahika Yüksel danışmanlığında hazırladığı uzmanlık tezinde transların ruh sağlıkları, aile ve sosyal destek ağları ve yaşam kalitelerini inceledi.

Üyesi olduğu CETAD (Cinsel Eğitim, Araştırma ve Tedavi Derneği) bünyesinde eğitmen olmasının yanı sıra CETAD ve LİSTAG (LGBT Aileleri İstanbul Grubu) işbirliği ile organize edilen LGBT+ bireylerin aile üyelerine yönelik bilgilendirme ve destek toplantılarında 13 yıldır co-terapist olarak çalışmaktadır.

2013 yılından beri aylık yapılan trans grup toplantılarında yine co-terapist olarak görev almaktadır. Halen tam zamanlı olarak İstanbul'da kendi özel muayenehanesinde psikoterapist/psikiyatrist olarak çalışmaktadır.

* Bu etkinlik, Avrupa Birliği'nin mali desteği ile hazırlanmıştır. İçeriğin sorumluluğu tamamıyla KAOS GL’ye aittir ve AB’nin görüşlerini yansıtmamaktadır.

lgbti-esitligi-icin-kat-edilecek-cok-mesafe-var-yayini-turkcede-1


Etiketler: insan hakları, sağlık
İstihdam