01/11/2011 | Yazar: Kaos GL

Ankara Üniversitesi’nden Doç. Dr. Güzin Yamaner, ‘Şiddetin bir görümü olarak taciz: Tanımlar, algı, önleme süreçleri ve bundan sonrası için birlikte düşünüm...’ başlığı ile Kasım ayının ilk (2 Kasım, Çarşamba) seminerinde, Kaos Kültür Merkezi’nde olacak.

Yamaner, Cömert ve Üstün "Çarşamba Seminerleri" Kasım Programında Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL Çarşamba Seminerleri Kasım Programındaki isimler Güzin Yamaner, Murat Cömert ve İlknur Üstün olarak belirlendi.

Ankara Üniversitesi’nden Doç. Dr. Güzin Yamaner, “Şiddetin bir görümü olarak taciz: Tanımlar, algı, önleme süreçleri ve bundan sonrası için birlikte düşünüm...” başlığı ile Kasım ayının ilk (2 Kasım, Çarşamba) seminerinde, Kaos Kültür Merkezi’nde olacak.
 
Bayram tatilinde 1 hafta ara verecek olan Çarşamba Seminerleri, 16 Kasım Çarşamba gününde, Murat Cömert ile devam edecek.
 
““Lanetli Livatacı” – “Hastalıklı Homoseksüel” – “Gururlu Gey” – “Kararsız Kvir/Kuir/Q”: Eşcinsel Arzuyu Adlandırma ve Sınıflandırmaya Tarihsel Bir Bakış” ile ODTÜ’den Cömert, “Queer” tartışmalarını ele alacak.
 
Kasım Seminerlerinde ikinci ara Pembe Hayat Derneğinin 17-24 Kasım tarihleri arasında düzenleyeceği “KuirFest” haftasından dolayı 23 Kasım Çarşamba günü verilecek.
 
Çarşamba Seminerleri Kasım Programının son etkinliği, “Mağduriyetten Politikaya Taciz” başlığı altında, 30 Kasım’da gerçekleşecek. Feminist İlknur Üstün’ün sunumu ve kolaylaştırıcılığında yapılacak Kaos Kültür Merkezindeki seminer için önceden kayıt yaptırmak gerekiyor.
 
“Eşcinselliğin Nedenini Kimler Neden Sorgular?”
Kaos GL Çarşamba Seminerleri Ekim Programı, 26 Ekim’de, Selçuk Candansayar ile tamamlandı.
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Selçuk Candansayar, Kaos Kültür Merkezi’nde yaptığı sunumda “Eşcinselliğin Nedenini Kimler Neden Sorgular?” sorusunu ele aldı ve genel olarak cinselliğin tıbbileştirilmesi sürecini tartıştı.
 
Kaos GL, “ÇARŞAMBA SEMİNERLERİ”ni her hafta Çarşamba günleri, saat 18:30’da, Kaos Kültür Merkezi’nde düzenliyor.
 
Seminerleri bildiklerini gözden geçirmek, birlikte öğrenmek, öğrendiklerini paylaşmak için uzmanların katkılarıyla düzenleyen Kaos GL, program akışını çalışma ve mücadele alanlarından hareketle belirliyor.
 
Herkesi seminerlere katılmaya ve katkı koymaya davet eden Kaos GL, “Çarşamba Seminerleri”nin daha sonra bir akademiye (“Kaos Akademi”) evrilmesini planlıyor.
 
Kaos Kültür Merkezi
GMK Bulvarı, 29/12, Demirtepe/Kızılay-Ankara
0312 230 0358 / 12
 
Kaos GL Çarşamba Seminerleri Başlıyor
 
Erbaydar ve Candansayar Çarşamba Seminerleri’nde
 
Çarşamba Seminerleri’nde Sıra Selçuk Candansayar’da
 
Yamaner, Cömert ve Üstün "Çarşamba Seminerleri" Kasım Programında

Etiketler: yaşam
İstihdam