31/07/2014 | Yazar: Kaos GL

Heves kıranlara inat, başka bir hayat için hayal kurmaya cesaret edenlere gelsin.

Yapabilirsin Klara! – Yıldız’ın hayalleri Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Dünya telaşesine kaptırıp kendimizi, “yaşıyoz işte” diye geçiriyoruz günleri... Hayatta kalmakla yetinmeyip yaşamak isteyenlere veriyoruz cevabı: Yapamazsın ki!
 
Heves kıranlara inat, başka bir hayat için hayal kurmaya cesaret edenlere gelsin: Yapabilirsin Klara!
 
İstediklerinizden bir “Top 10” listesi oluşturun, birkaç fotoğrafla birlikte web@kaosgl.org  adresine gönderin. Bakarsınız hayallerinizin gerçek olmasına yardım edenler çıkar, bakarsınız hayalleriniz sizi gerçek kılar...
 
İşte Yıldız’ın hayalleri:
 
1. Sigara içmeye ve polisin gaz bombalarıyla saldırdığı eylemlere gitmeye devam ederken; astım krizleri geçirmemek istiyorum. Ciğer kapasiten çok düşmüş diyen doktora; “Edirne’de tava ciğeri yemeye gidelim mi tatlı doktor” diyebilmek istiyorum.
 
2. “Yazın çok yoğun olmaz ki” diye düşündükten sonra bütün yazı çalışırken, etkinlikten etkinliğe koşarken geçirmek istemiyorum. Yaz kış fark etmez; bir ara hakikaten tatil yapmak istiyorum. İnternetsiz, telefonsuz, insansız… Kedili, müzikli, kitaplı…
 
3. Bir derdim var bin dermana değişmem ama artık daha stabil bir aşk hayatı istiyorum. Aşk yorgunluğu sardı dört bir yanı, ruh karşı beden karşı peki nerden gelir bu tutku? Saplanıp kalmayı bırakabilmek istiyorum. Onsuz da var olabilmek, onsuz her güzel anın ardından onu özlemeyi bırakabilmek istiyorum.
 
4. Evi ve özellikle odamı bir güzel toparlayabilecek irade istiyorum. İrade yerine yardım da olur tabi.
 
5. Haber yapmak, konuşmak, havasını solumak için Rojava’ya gitmek istiyorum.
 
6. Yüzüne gerçek hislerimi diyemediğim insanların karşısına geçip öfke krizleri geçirebilecek kadar sorumsuz olmak istiyorum.
 
7. Anneme vakit ayırabilmek, azıcık koynunda uyumak istiyorum.
 
8. Herhangi bir sahnede şarkı söylemek istiyorum. Sesim kötüyse n’olmuş yani?
 
9. Koca istiyorum gel beni al!
 
10. Bilal’e anlatır gibi anlatabilecek sabır ve akıl sağlığı da olsa fena olmaz.
 
Diğer hayal sahipleri:
 
Umut  

Etiketler: yaşam
İstihdam