20/02/2020 | Yazar: Kaos GL

SPoD, Zümrüdü Cinsellik Atölyeleri’nde bu hafta “Beyaz Atlı Prens Boşuna Gelme” filmini gösterecek.

Zümrüdü Cinsellik Atölyeleri’nde “Beyaz Atlı Prens Boşuna Gelme” gösterimi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin (SPoD) düzenlediği Zümrüdü Cinsellik Atölyeleri, 24 Şubat’ta saat 18:30’da “Beyaz Atlı Prens Boşuna Gelme” filmini gösterecek. Gösterim filmin oyuncularından Yasemin Öz ile oyuncu ve senaristlerinden Yeşim Başaran’ın katılımıyla gerçekleşecek.

Yönetmenliğini Zeliş Deniz, İzlem Aybastı ve Aykut Atasay’ın yaptığı filmin gösteriminden sonra feminist ve LGBTİ+ aktivistler film ve örgütlenme deneyimlerini paylaşacak.

SPoD adres: Katip Mustafa Çelebi Mh. Sıraselviler Cd. Mercan Apt. No:34 D:5 Beyoğlu / İstanbul

Zümrüdü Cinsellik Atölyeleri nedir?

SPoD lezbiyen, biseksüel, aseksüel, heteroseksüel, trans ve cis kadınların ve artı kimliklerin katılımına açık etkinlik dizisini şöyle tanıyor:

“’Kendimi tanımak, farkında olmak, cinselliğimi, yönelimimi, bedenimi keşfetmek, var oluşumu yaşamak, dayatılan heteronormativiteyi fark etmek ve değiştirmek, başka türlü yaşamak, benden alınan gücümü geri almak istiyorum’ diyoruz ve bunu bizim gibi dert eden kadınlarla bir araya gelerek, birlikte sorgulayarak, birlikte değiştirerek, birlikte eyleyerek, birlikte eğlenerek yapmak istiyoruz.”

Nasıl katılabilirim?

Zümrüdü Cinsellik Atölyeleri’ne katılım için atolye@spod.org.tr e-posta adresine, e-posta başlığına “Zümrüt” yazarak başvurabilirsiniz. Katılım başvuru önceliğine dayalı ve çalışmalar sınırlı sayıda katılımcıya açık.


Etiketler: kültür sanat, cinsellik
İstihdam