01/08/2014 | Yazar: Kaos GL

Heves kıranlara inat, başka bir hayat için hayal kurmaya cesaret edenlere gelsin.

Yapabilirsin Klara! – Can’ın Hayalleri Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Dünya telaşesine kaptırıp kendimizi, “yaşıyoz işte” diye geçiriyoruz günleri... Hayatta kalmakla yetinmeyip yaşamak isteyenlere veriyoruz cevabı: Yapamazsın ki!
 
Heves kıranlara inat, başka bir hayat için hayal kurmaya cesaret edenlere gelsin: Yapabilirsin Klara!
 
İstediklerinizden bir “Top 10” listesi oluşturun, birkaç fotoğrafla birlikte web@kaosgl.org  adresine gönderin. Bakarsınız hayallerinizin gerçek olmasına yardım edenler çıkar, bakarsınız hayalleriniz sizi gerçek kılar...
 
İşte Can’ın hayalleri:
 
10. Kendi işimin sahibi olmak istiyorum. Sabah istediğim saatte uyanıp geç kaldım, lâf yiyeceğim, telaşı olmadan, keyifle işe gidip kimseye hesap vermemek istiyorum. Ve mümkünse Ankara’dan kurtulup İzmir’ime kavuşmak istiyorum artık.
 
9. Suriye’ye gitmek istiyorum. Savaş bitmiş olsun, o güzel ülkeyi tüm gizemiyle ve güzellikleriyle göreyim, her dokusunu tadayım istiyorum.
 
8. Kredi borçlarım bitsin, çevirisini yaptığım lânet yayınevi artık paramı ödesin, rahat bir nefes alayım istiyorum.
 
7. Bacaklarım bir 10 cm daha uzun olabilirdi.
 
6. Onu bulmak istiyorum. Biliyorum ki o da bir yerlerde beni bekliyor, beni arıyor.
 
5. Artık masum insanlar ölmesin istiyorum. Ve bunu ırkı, dini, dili, cinsiyeti, cinsel yönelimi, yaşı… vb.nden bağımsız herkes için, dünyanın her bir ülkesinde istiyorum. Barış bu kadar zor ve zahmetli olmamalı!
 
4. Uzun adam tüm sülalesi ve ideolojidaşlarıyla birlikte bu gezegenden defolup gitsin istiyorum.
 
3. Emel Anne, Şahap Baba, Gürkan ve Korkmaz Ailesi’nin diğer fertlerini ziyaret etmek, Ali’mi bir de onlardan dinlemek istiyorum.
 
2. 16 senedir çok büyük bir hayranlık beslediğim, benim için en sevdiğim şarkıcı olmaktan çok öte olan Mariah Carey ile tanışmak, oturup bir şeyler yiyip içmek, şakalaşmak ve mümkünse kanka olmak istiyorum. Birlikte ‘One Sweet Day’i de söyleriz belki.
 
1. Zamanı geriye döndürmek ve Ali İsmail’in o sokağa girmesini engellemek istiyorum. İlle de girecekse birlikte girmemizi, birlikte çarpışmamızı, gerekirse birlikte ölmemizi istiyorum. Ve Ethem, ve Mehmet, ve diğerleri…
 
Diğer hayal sahipleri:
 

Etiketler: yaşam
İstihdam