25/06/2023 | Yazar: Selma Koçak

Pride müjdesi: Bu yıl “Radikal Şefkat?” temasıyla 18.si düzenlenen Kadın Kadına Öykü Yarışması’nın kazananları belli oldu!

18. Kadın Kadına Öykü Yarışması’nda ödül alan öyküler belli oldu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Bu yıl “Radikal Şefkat” temasıyla düzenlenen 18. Kadın Kadına Öykü Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.

Era Seyal’in “Apoptozis” adlı öyküsü birincilik, ChinaBird’ün “Hayal” adlı öyküsü ikincilik ve Meltem Bent’in “İki Ağaçlı Orman” adlı öyküsü hem üçüncülük hem de “hep yeni zamanların arifesinde, hep yeni yerlerin arafında; neşesinin güzelliğiyle aramızdan geçen Murat Çekiç'in hatırasına...” Murat Çekiç Özel Ödülü’nün sahibi oldu.

Öyküler, jüri üyeleri Aylime Aslı Demir, Belma Fırat, Burcu Baba, Karin Karakaşlı, Oya Burcu Ersoy, Pelin Buzluk ve Süreyya Karacabey’in katılımıyla 23 Haziran’da gerçekleşen çevrimiçi buluşmada değerlendirildi.  

Kadın Kadına Öykü Yarışması 18. yılında

Kadın kadına aşkın görünmezliğine bir tepki olarak 2006 yılında “Mutlu Aşk Vardır” temasıyla yolculuğuna başlayan Kadın Kadına Öykü Yarışması 18 yaşında! Yarışma geçtiğimiz 18 yılda, “Mutlu Aşk Vardır”, “İlk Adım, İlk Kadınİlk Aşk”, “Ten ve Tutku”, “Ütopya”, “Bir Kadın (mı) Sevdim”, “Her Yerdeyiz”, “Mor”, “Yol”, “Bir Mücadeledir Aşk”, “Ses”, “Dert Bende Derman Bende”, “O Halde Aşk: Tanımaz Sınırları” “Süper Gücünü Hatırla”,  “Bir Dostluktan Neler Doğar” , “Geleceği Hatırla”, “Ev” ,“Nasılsın?” ve bu yıl “Radikal Şefkat” temasıyla öykülerini çağırdı.

 


Etiketler: kadın, kültür sanat
İstihdam